+31 6 31644613 info@ictismensenwerk.nl

Inhoud van de workshops

Individuele begeleiding, werksessies, thema- en verdiepingsworkshops

Communicatie & samenwerking voor ICT-professionals

Wij bieden ondersteuning voor ICT-professionals aan in diverse vormen. Er zijn thema- en verdiepingsworkshops, waarin een bepaald onderwerp centraal staat. Daarnaast zijn er werksessies, om je te helpen bij een keuze, of bij richting geven aan je toekomst. Of om iets te bespreken wat op dit moment voor je speelt, individueel (een-op-een coaching) of in een groepje (intervisie).

Individuele sessies duren een uur, groepssessies duren twee uur. Wij geloven in kort maar krachtig: snel naar de kern en intensief aan de slag, met volle aandacht en energie.

De workshops met open inschrijving vinden plaats in Rotterdam. Groepsworkshops kunnen ook in-company. Individuele sessies kunnen in overleg op een andere locatie, op een geschikte plek bij jou in de buurt.

Als je vragen hebt over een van de workshops, of je wilt meer informatie, neem contact met ons op.

Overzicht tweede periode 2019

Meest gestelde vragen over onze ondersteuning

Wat houdt de ondersteuning in?

In onze workshops zit een stukje theorie, dat helpt je om inzicht te krijgen, maar vooral ook veel zelf ontdekken. Het gaat altijd over je eigen situatie en vraagstelling. Je krijgt een zetje om hier anders naar te kijken en het anders aan te pakken dan je gewend of geneigd bent, zodat je over je eigen belemmeringen heen kunt stappen.

Het zijn korte maar krachtige workshops. We maken het niet te zwaar, maar het gaat wel ergens over. De bedoeling is dat je iets mee krijgt waar je de komende tijd mee verder kunt. En het is beperkt in tijd en kosten, zodat het altijd in je planning past.

Je kunt kiezen voor een workshop in een groep of voor een individuele werksessie. Vanwege het interactieve karakter van een workshop zijn er maximaal 5 (werksessies) tot 9 deelnemers. Bij een workshop voor je eigen groep kan de groep in overleg wat groter zijn.

Voor wie zijn de workshops bedoeld?

Je kunt bij ons terecht als ICT-professional, of als groep van ICT-professionals. Met ICT-professional bedoelen wij niet alleen mensen met een technische functie, maar iedereen die zich bezighoudt met ICT-gerelateerde taken. Iedere ICT-professional is welkom, al vragen wij wel HBO-niveau.

Waarom voor ICT-professionals?

Voor veel ICT-professionals zijn communiceren en samenwerken niet van nature de zaken die de meeste aandacht krijgen. Maar het kan je veel brengen als je beter en bewuster kunt omgaan met (interne) klanten, collega’s, partners, en jezelf. Je kunt daar veel in leren en vooral ook ontdekken hoe je dat doet op een manier die bij jou past. Daardoor kom je steviger in je schoenen te staan en kun je je rol beter en prettiger invullen.

Waarom specifiek voor ICT-professionals?

Wij vinden het belangrijk dat onze ondersteuning nauw aansluit bij je werk en direct praktisch bruikbaar is. Wij gebruiken graag voorbeelden uit de praktijk, uit onze eigen jarenlange ervaring, en wij willen de situaties snappen die jij inbrengt. Organisaties die zich bezighouden met alles rond ICT zijn het gebied waarop wij thuis zijn.

Hoe weet ik of het iets voor mij is?

Als je twijfelt, neem dan contact op, dan geven wij je meer informatie. En we kijken samen of het aansluit bij jouw situatie en vraagstelling. Dat kost je niets en is vrijblijvend.

Is de inhoud standaard of maatwerk?

De workshops zijn geen trainingen, het zijn interactieve sessies met een kleine groep, waarin jouw specifieke situatie en vraagstelling centraal staan, daarmee ga je aan de slag. De thema- en verdiepingsworkshops hebben wel een rode draad, waarbij je als deelnemer van tevoren kunt aangeven wat je speciale verzoeken zijn. Voor de werksessies bespreken we bij aanvang wat je vraagstelling is en wat je wilt bereiken.

Prijzen exclusief 21% BTW. Als je de workshop(s) of werksessie(s) privé betaalt en het niet kunt declareren, is de prijs inclusief BTW.

Bij annulering tot 14 dagen voor de (eerste) bijeenkomst worden reeds betaalde bedragen geretourneerd.

Bij annulering binnen 14 tot 8 dagen voor de (eerste) bijeenkomst wordt 50% van de prijs in rekening gebracht.

Bij annulering binnen 7 dagen voor de (eerste) bijeenkomst wordt 100% van de prijs in rekening gebracht.

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan om maximaal vier keer per jaar onze nieuwsbrief te ontvangen.

 

9 + 5 =

Contact

+31 10 2880880/ +31 6 31644613

 

Oscar Romerostraat 8, 3065 EH Rotterdam