+31 6 31644613 info@ictismensenwerk.nl

Inhoud werksessies Ruggespraak

Intervisie en een-op-een coaching voor ICT-professionals

In de werksessies Ruggespraak staan je eigen specifieke situatie en vraagstelling centraal. Voor als je ergens mee worstelt of als je iets tegen een ander aan wilt houden, buiten je organisatie. Er is individuele ruggespraak: 1-op-1 coaching. En er is ruggespraak in een kleine groep, een soort intervisie, waarbij je elkaar helpt om dingen scherp te krijgen.

Individuele Ruggespraak (1-op-1 coaching)

Duur 1,5 tot 2 uur; plaats, datum en tijd in overleg.

In een individuele werksessie ga je samen met mij aan de slag met je vraagstuk. Hoewel ik je vooral zal helpen om je eigen gedachten en gevoelens op een rijtje te krijgen, en je eigen potentie aan te boren, kan ik je vanuit mijn ervaring ook praktische adviezen geven – ik ben zelf professional, ik heb veel organisaties van binnen gezien en allerlei soorten mensen ontmoet, en gemerkt wat wel en niet werkt. En ik weet uit eigen ervaring hoe lastig het kan zijn. Ik heb een schat aan modellen en zienswijzen paraat om je op weg te helpen.

Lees verder
We bepalen samen een passende aanpak, we bespreken van tevoren wat je wilt bereiken in de werksessie en we bewaken samen dat je dat ook inderdaad bereikt.

Je bent welkom op een goed bereikbare locatie in Rotterdam. In overleg kunnen we ook afspreken in een horecagelegenheid of bij jou op kantoor.

VIP (individueel)

€ 195

 

Plaats, datum en tijd in overleg

Werksessies Ruggespraak (intervisie)

Duur 2 uur; plaats, datum en tijd in overleg.

In deze werksessies kun je je eigen situatie en vraagstelling inbrengen. De anderen helpen je om inzicht te krijgen en te onderzoeken hoe je het beste verder kunt. We kunnen dingen bespreken, maar je kunt ook bijvoorbeeld een lastig gesprek oefenen. Het is een soort professionele intervisie, met begeleiding.

We werken in een kleine groep van maximaal vijf deelnemers, zodat iedereen aan bod kan komen. Je ontmoet ICT-professionals uit andere organisaties, die mogelijk een verrassend andere blik hebben. Bovendien is de groep veilig om je twijfels te delen.

 

Open inschrijving

€ 95

 

Plaats, datum en tijd in overleg

Overzicht derde periode 2019

Prijzen exclusief 21% BTW. Als je de workshop(s) of werksessie(s) privé betaalt en het niet kunt declareren, is de prijs inclusief BTW.

Bij annulering tot 14 dagen voor de (eerste) bijeenkomst worden reeds betaalde bedragen geretourneerd.

Bij annulering binnen 14 tot 8 dagen voor de (eerste) bijeenkomst wordt 50% van de prijs in rekening gebracht.

Bij annulering binnen 7 dagen voor de (eerste) bijeenkomst wordt 100% van de prijs in rekening gebracht.

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan om maximaal vier keer per jaar onze nieuwsbrief te ontvangen.

 

6 + 11 =

Contact

+31 10 2880880/ +31 6 31644613

 

Oscar Romerostraat 8, 3065 EH Rotterdam