+31 6 31644613 info@ictismensenwerk.nl

Ontdek je verborgen kwaliteiten

In onze workshops communicatie en samenwerking voor ICT-professionals

Wil je prettiger en effectiever samenwerken, ook met niet-vakgenoten? Met minder frustratie? Je kunt meer dan je denkt, ervaar het in onze workshops.

Inhoud van de workshops persoonlijke vaardigheden voor ICT-professionals

Bewuster keuzes maken

Ma 18 mrt of do 16 mei 2019, 15:00 – 17:00 u. Rotterdam.

Aan de ene kant houden we ervan om keuzes te hebben. Aan de andere kant vinden we het niet altijd gemakkelijk om een keuze te maken. Soms zijn er teveel mogelijkheden of er is niet een beste keuze, en dat geeft keuzestress. In deze workshop verkennen we hoe je bewuster keuzes kunt maken, waar je achteraf tevredener mee bent. Je kunt keuzes inbrengen in de workshop waar je nu voor staat.

Lees verder
Als wij keuzes maken, denken we graag dat ze rationeel zijn. We zetten de beschikbare informatie op een rijtje en nemen een verstandige beslissing. Maar zo werkt het vaak niet. Vaak is er teveel of te weinig informatie. Of er zijn veel mogelijkheden en we overzien het niet. Of er is geen goed of fout, en we weten niet wat we willen.

Bovendien is de vraag of de beste keuzes rationeel gemaakt worden. Het onderbewuste is veel beter in staat om informatie te verwerken en weet veel meer dan het bewuste, het is veel groter en veel sneller. In deze workshop verkennen we hoe je daar gebruik van kunt maken.

Het onbewuste kan je ook de verkeerde kant op sturen, door angsten te laten oppoppen of door in een patroon te schieten. Het helpt ook erg als je je eigen valkuilen hierin kent. Dit is een breed gebied, in deze workshop bekijken we dat in vogelvlucht.

Open inschrijving

€ 90

/ deelnemer

Groepen

8 of meer deelnemers

€ 700

Voor groepen plaats, datum en tijd in overleg

Bewuster keuzes maken (vervolg)

Ma 8 apr of do 13 jun 2019, 15:00 – 17:00 u. Rotterdam.

In deze workshop frissen we de inhoud op van de workshop Keuzes maken. Maar we staan niet te lang stil bij hoe je betere keuzes maakt, we gaan vooral aan de slag met keuzes waar je op dit moment voor staat. De groep kan je helpen om een keuze te maken (individueel), of de groep kan gezamenlijk een keuze maken (in-company).

Open inschrijving

€ 90

/ deelnemer

Groepen

8 of meer deelnemers

€ 700

Voor groepen plaats, datum en tijd in overleg

Overzicht workshops eerste periode 2019

Overzicht workshops tweede periode 2019

Meest gestelde vragen over onze workshops

Wat houdt een workshop in?

In onze workshops zit een stukje theorie, maar vooral ook zelf ervaren en ontdekken hoe je iets aan jouw repertoire kunt toevoegen. Zodat je bewust je kwaliteiten kunt inzetten in contact met anderen. Bovendien kun je je eigen situatie inbrengen, zodat je ook meteen iets bruikbaars meeneemt.

De workshops zijn kort maar krachtig. We maken het niet te zwaar, maar het gaat wel ergens over. En het is beperkt in tijd en kosten, zodat het altijd in je planning past.

Voor wie zijn de workshops bedoeld?

Je kunt bij ons terecht als ICT-professional, of als organisatie, groep of team met/van ICT-professionals. Met ICT-professional bedoelen wij niet alleen mensen met een technische functie, maar iedereen die zich bezighoudt met ICT-ontwikkeling en beheer. Iedere ICT-professional is welkom, al vragen wij wel HBO-niveau.

Waarom voor ICT-professionals?

Voor veel ICT-professionals zijn communiceren en samenwerken niet van nature de zaken die het meeste aandacht krijgen. Het komt ook vaak beperkt aan bod in hun opleiding. Maar het kan je veel brengen als je beter en bewuster kunt omgaan met (interne) klanten, samenwerken met collega’s en leveranciers/ partners, en doen wat goed voor je is. Je kunt daar veel in leren en vooral ook ontdekken hoe je dat kan doen op een manier die bij jou past. Daardoor word je beter in je rol en ontwikkel je je breder.

Waarom specifiek voor ICT-professionals?

Wij vinden het belangrijk dat onze workshops nauw aansluiten bij het werk van de deelnemers en direct praktisch bruikbaar zijn. Wij gebruiken graag voorbeelden uit de praktijk, uit onze eigen jarenlange ervaring, en wij willen de situaties snappen die deelnemers inbrengen. Organisaties die zich bezighouden met ICT zijn het gebied waarop wij thuis zijn.

Hoe weet ik of het iets voor mij is?

Als je twijfelt, neem dan contact op, dan geven wij je meer informatie. En er is altijd een gratis intakegesprek, zodat we samen kunnen kijken of het aansluit.

Is de inhoud standaard of maatwerk?

De workshops open inschrijving hebben een standaard inhoud, waarbij de deelnemers van tevoren kunnen aangeven wat hun speciale verzoeken zijn. Bovendien kun je eigen situaties inbrengen. De overige workshops hebben een standaard basis en worden aangepast aan jouw groep en jouw doelstelling.

Prijzen exclusief 21% BTW. Als je de workshop(s) privé betaalt en het niet kunt declareren, is de prijs inclusief BTW.

Bij annulering tot 14 dagen voor de workshop worden reeds betaalde bedragen geretourneerd.

Bij annulering binnen 14 tot 8 dagen voor de workshop wordt 50% van de prijs in rekening gebracht.

Bij annulering binnen 7 dagen voor de workshop wordt 100% van de prijs in rekening gebracht.

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan om maximaal vier keer per jaar onze nieuwsbrief te ontvangen.

 

6 + 1 =

Contact

+31 10 2880880/ +31 6 31644613

 

Oscar Romerostraat 8, 3065 EH Rotterdam