+31 6 31644613 info@ictismensenwerk.nl

Vanwege de coronacrisis zijn geen workshops gepland. Voor VIP-workshops en 1-op-1 coaching, ook telefonisch, bel of mail mij (Dorine). Ik kijk graag wat ik voor je kan doen!

Professionele ruggespraak

Werksessies en 1-op-1 professionele coaching voor leidinggevenden in de ICT

Als leidinggevende ondersteun jij mensen in hun vak, maar vooral ook in hun functioneren in de organisatie, in samenwerking met klanten, leveranciers en collega’s. Ook bij zelfsturende teams is er altijd formele of informele sturing en begeleiding nodig, al is het maar om voorwaarden te creëren en in te grijpen op aspecten waar het team dat zelf niet kan. De teamleden kunnen op jou terugvallen als ze tegen lastige zaken aanlopen. Op wie kun jij terugvallen?

Professionele ruggespraak biedt jou de mogelijkheid om je gedachten, ideeën en twijfels tegen iemand aan te houden die weet waar je het over hebt. En die geen belangen heeft in jouw organisatie. Wij kijken samen naar jouw vraagstuk en hoe jij daarmee verder kunt.

Professionele ruggespraak 1-op-1

Duur 2 uur; plaats, datum en tijd in overleg.

Duur 1 uur; telefonisch.

Worstel je met een vraagstuk of uitdaging op het gebied van inrichting, coaching, communicatie of samenwerking? Weet je nog niet goed hoe jij daar persoonlijk het beste mee om kunt gaan? Verken je vraagstuk en de manieren waarop je dit kunt aanpakken, samen met iemand die weet waar je het over hebt, die de juiste vragen stelt en met jou meedenkt en -voelt. Na afloop heb je helder voor jezelf hoe je verder kunt.

Lees verder

Een professionele-ruggespraaksessie is free-format, je gaat samen met mij aan de slag met je vraagstuk. Hoewel ik je vooral zal helpen om je eigen gedachten en gevoelens op een rijtje te krijgen, kan ik je vanuit mijn ervaring ook praktische adviezen geven. Ik heb diverse modellen en zienswijzen paraat om je op weg te helpen.

We bepalen samen een passende aanpak, we bespreken van tevoren wat je wilt bereiken in de werksessie en we bewaken samen dat je dat ook inderdaad bereikt.

Individueel

€ 195

duur 2 uur

Telefonisch

€ 95

duur 1 uur

Plaats, datum en tijd in overleg

Professionele ruggespraak intervisie

Op aanvraag

Heb je te maken met een lastig contact met iemand of met een groep? Vind en test je aanpak in deze werksessie. Probeer wat wel en niet werkt, welk effect het heeft bij de ander, en krijg feedback en tips van de andere deelnemers. Het is een interactieve sessie, waarin we niet gaan analyseren maar gaan doen. Na afloop heb je helder voor jezelf hoe je het kunt aanpakken.

Lees verder

We werken in een kleine groep van maximaal drie deelnemers, zodat iedereen aan bod komt met een vraagstelling. De deelnemers komen uit verschillende organisaties en je kunt vrijwel anoniem blijven als je dat wilt. Vertrouwelijkheid staat voorop in de werksessie, zodat je veilig je twijfels kunt delen en kunt experimenteren met je aanpak.

We gaan niet praten over een situatie. Je licht je vraag heel beknopt toe, daarna gaan we proberen wat werkt. Je helpt elkaar. Een van de andere deelnemers representeert de persoon met wie jij het gesprek of contact zult hebben. Als representant hoef je niks te doen, de onderliggende dynamiek die tussen jullie speelt, is er vanzelf. Je geeft elkaar korte feedback en tips, verder is het vooral praktisch aan de slag. Daardoor kun je verschillende manieren proberen, en kijken wat voor effect dat heeft op de ander.

Open inschrijving

€ 165

duur 2 uur

Individueel (VIP)

€ 195

duur 2 uur

Voor individuele werksessies plaats, datum en tijd in overleg

Bewuster een keuze maken

Duur 2 uur; plaats, datum en tijd in overleg.

Duur 1 uur; telefonisch.

Aan de ene kant is het fijn om meerdere opties te hebben. Aan de andere kant is het niet altijd gemakkelijk om een keuze te maken. Soms zijn er teveel mogelijkheden, of er is niet een beste keuze, of de gevolgen zijn niet goed in te schatten, of je blijft twijfelen. Deze werksessie helpt je om een keuze te maken, in een kwestie die op dit moment belangrijk voor je is.

Lees verder

Als wij keuzes maken, denken we graag dat ze rationeel zijn. Je zet de beschikbare informatie op een rijtje, je weegt de voors en tegens, en je neemt een verstandige beslissing. Maar zo werkt het vaak niet. Vaak is er niet een duidelijk beste optie, of de ogenschijnlijk beste oplossing voelt toch niet goed.

Sterker nog, lastige keuzes moet je niet op een rationele manier proberen te maken. Het onderbewuste is veel beter in staat om informatie te verwerken en weet veel meer dan het bewuste, het is veel groter en veel sneller. In deze werksessie gaan we dat inzetten.

Individueel (VIP)

€ 195

duur 2 uur

Telefonisch

€ 95

duur 1 uur

Plaats, datum en tijd in overleg

1-op-1 coaching

Duur 1,5 uur, Rotterdam; datum en tijd in overleg.

Duur 1 uur; telefonisch.

Een 1-op-1 coachingssessie is free-format, je gaat samen met mij aan de slag met je vraagstuk. Hoewel ik je vooral zal helpen om je eigen gedachten en gevoelens op een rijtje te krijgen, kan ik je vanuit mijn ervaring ook praktische adviezen geven. Ik heb diverse modellen en zienswijzen paraat om je op weg te helpen.

Lees verder

We bepalen samen een passende aanpak, we bespreken van tevoren wat je wilt bereiken in de werksessie en we bewaken samen dat je dat ook inderdaad bereikt.

1-op-1 coaching

€ 145

duur 1,5 uur

Telefonisch

€ 95

duur 1 uur

Datum en tijd in overleg

Overzicht periode vanaf maart 2020

Prijzen exclusief 21% BTW. Als je de workshop(s) of werksessie(s) privé betaalt en het niet kunt declareren, is de prijs inclusief BTW.

Bij annulering tot 14 dagen voor de (eerste) bijeenkomst worden reeds betaalde bedragen geretourneerd.

Bij annulering binnen 14 tot 8 dagen voor de (eerste) bijeenkomst wordt 50% van de prijs in rekening gebracht.

Bij annulering binnen 7 dagen voor de (eerste) bijeenkomst wordt 100% van de prijs in rekening gebracht.

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld je aan om maximaal vier keer per jaar onze nieuwsbrief te ontvangen.

 

15 + 1 =

Contact

+31 10 2880880/ +31 6 31644613

 

Oscar Romerostraat 8, 3065 EH Rotterdam